De menu

 

Voorgerechten:

 

Buffel burrata met murice tomaat

€ 19

***

Sardientjes met fijne tuinkruiden

€ 18,5

***

Carpaccio van Holstein geparfumeerd met Basil

€18,5

***

Krokant uit de Noordzee op salsa tomaat

€ 18,5

***

Ann’s crabcake’s met avocado

€21

 

 

Hoofdgerechten:

 

Lamstournedos met Ratatouille

 € 28,5

***

Pasta Fratelli

€ 22,5

***

Luikse Salade met Haas van varken

€24,5

 

***

Black Angus Filet met Bordelais

 € 35,5

***

Red Label Florentine

€24

 

Nagerechten:

 

Moelleux au chocolat& room ijs

€ 12

***

Witte dame met een zwartrokje

€12

***

De Kolonel

€ 11

***

Hemels Nagerechtje

€ 12

***

Sabayon op klassieke wijze

€ 12