De menu

 

Voorgerechten:

 

 

 

 

Brioche met Kabouterhuisjes

 

€ 17

 

***

 

Paté van wild met confit van vijg

 

€ 18

 

***

 

Carpaccio van Holstein geparfumeerd met Basil

 

€18,5

 

***

 

Krokant uit de Noordzee met een Linzensalade

 

€ 18,5

 

***

 

Soepje van Witlof met zwezeriken en toets van peterselie

 

€ 17

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

 

Rollade van kabeljauw & Ganda op stoemp van prei

 

 € 31

 

***

 

Butternut, cashew & pasta  

 

€ 22,5

 

***

 

Rack van hert met Brussels groen & malt-whisky saus €39

 

 

 

***

 

Polder Haas met gekarameliseerd witlof & kastanje

 

 € 27,5

 

***

 

Filet pur van Holstein met witlofsalade & bearnaisesaus

 

€32

 

 

 

Nagerechten:

 

 

 

Moelleux au chocolat& room ijs

 

€ 12

 

***

 

Chocoladewolk met hazelnoot

 

€12

 

***

 

De Kolonel

 

€ 11

 

***

 

Trio van sorbets

 

€ 12

 

***

 

Ney-York style cheese cake

 

€ 12