Voorgerechten:
Brioche met Kabouterhuisjes
€ 17
***
Paté van wild met confit van vijg
€ 18
***
Carpaccio van Holstein geparfumeerd met Basil
€18,5
***
Krokant uit de Noordzee met een Linzensalade
€ 18,5
***
Soepje van Witlof met zwezeriken en toets van peterselie
€ 17
Hoofdgerechten:
Rollade van kabeljauw & Ganda op stoemp van prei
***
Butternut, cashew & pasta
€ 22,5
***
Rack van hert met Brussels groen & malt-whisky saus €39
***
Polder Haas met gekarameliseerd witlof & kastanje
€ 27,5
***
Filet pur van Holstein met witlofsalade & bearnaisesaus
€32
Nagerechten:
Moelleux au chocolat& room ijs
€ 12
***
Chocoladewolk met hazelnoot
€12
***
De Kolonel
€ 11
***
Trio van sorbets
€ 12
***
Ney-York style cheese cake
€ 12