Voorgerechten:
Grevelinkse Creuses € 23
***
Springrol van Bataat op z’n Oosters€ 15,5
***
Carpaccio van Holstein, licht gekorst & geparfumeerd met Basil €18,5
***
Krokant uit de Noordzee op Salsa van tomaat € 19
***
Tartaar van Blanc Bleu Belge € 18,5
Hoofdgerechten:
New Orleans Gumbo € 23
***
Filet pure van Holstein met gebakken Zwammen
& Bordelaise € 34,5
Supplement ganzenlever € 12
***
Texelse lamsfilet met asperge & Banjuls €33,5
***
Linguine Fungi € 21
***
Tarbot op smoorde prei (dagprijs)
Nagerechten:
Witte chocolademousse met passie € 12
***
Moelleux au chocolate& room ijs € 12
***
Coupe met Amarenakersen € 12
***
De Kolonel € 11
***
Gemarineerde aardbeien met Limoncello € 12