De menu

 

 

Voorgerechten:

 

 

Grevelinkse Creuses € 23

***

Springrol van Bataat op z’n Oosters€ 15,5

***

Carpaccio van Holstein, licht gekorst & geparfumeerd met Basil €18,5

***

Krokant uit de Noordzee op Salsa van tomaat € 19

***

Tartaar van Blanc Bleu Belge € 18,5

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

 

New Orleans Gumbo € 23

***

Filet pure van Holstein met gebakken Zwammen

& Bordelaise € 34,5

Supplement ganzenlever € 12

***

Texelse lamsfilet met asperge & Banjuls €33,5

***

Linguine Fungi € 21

***

Tarbot op smoorde prei (dagprijs)

 

 

 

 

Nagerechten:

 

 

 

Witte chocolademousse met passie € 12

***

Moelleux au chocolate& room ijs € 12

***

Coupe met Amarenakersen € 12

***

De Kolonel € 11

***

Gemarineerde aardbeien met Limoncello € 12